PNG Mickeysedelsmederij 2

Over ons

Mickey's Edelsmederij

Mickey's edelsmederij is sinds 1996 een begrip in Noordwijk en omstreken voor het ontwerpen en maken van uw sieraad of reparatie.

Het maken van een sieraad is als een persoonlijk verhaal vertalen in goud of zilver. Sieraden staan vaak voor een herinnering, een moment of een gebeurtenis en kan geïnspireerd zijn op prachtige (emotionele) verhalen over geboorte, liefde en dood.
We krijgen bijvoorbeeld veel verzoeken om iets met erfstukken te doen. Daar gaan wij integer mee om. Het zijn belangrijke stukken waar vaak een familiegeschiedenis aan vast zit. De kunst is om het in een eigentijds sieraad te veranderen en daarbij de wens van de klant en de herinnering en emotionele waarde vast te houden in het nieuwe ontwerp.

Wij kunnen voor u een heel persoonlijk sieraad ontwerpen en maken. Er is heel veel mogelijk en alles gebeurt in goed overleg. De sieraden worden op maat gemaakt naar eigen idee, wens en budget. Inbreng van oude sieraden om in te smelten voor uw nieuwe idee is ook mogelijk.

Zijn uw sieraden stuk of bent u een steen verloren? In bijna alle gevallen kunnen we deze repareren en de stenen vervangen.

Heeft u trouwplannen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trouwringen.
Na een uitgebreid gesprek over uw ideeën en wensen gaan we aan de slag om deze om te zetten in een ontwerp. Na goedkeuring maken we dit ontwerp dan in het door u gekozen materiaal. Hieruit ontstaan altijd zéér persoonlijke en unieke ringen. Maar u kunt ook uitzoeken uit onze zeer gevarieerde collectie van het merk COLLECTION RUESCH

Komt u eens vrijblijvend kijken in onze winkel/atelier waar u ook onze eigen collectie in goud en zilver kunt bewonderen en onze diverse merk collecties.

Onze winkel/atelier vind U in de Bomstraat 9 in Noordwijk aan zee
Tel: 071-3649976