PNG Mickeysedelsmederij 3

Diensten

Gedenksieraden

Gedenksieraden bieden u de mogelijkheid om uw dierbare bij u te dragen. Wij kunnen voor u een persoonlijk sieraad maken waar as, haar en/of een vingerafdruk in is verwerkt. Ook is het mogelijk om uw eigen sieraden te gebruiken. Voor de mogelijkheden adviseren wij u graag in onze winkel en denken met u mee. Alle onderstaande sieraden zijn ‘vermaakt’. Soms van compleet omgesmolten goud, maar soms ook met behoud van originele details, zoals een gravure in een trouwring. We denken graag met u mee omtrent de mogelijkheden voor úw sieraden.

Reparatie

Sieraden zijn gebruiksvoorwerpen en net als andere gebruiksvoorwerpen raken ze beschadigd (door stoten of vallen). Meestal kunnen wij er voor zorgen dat uw sieraad er na reparatie weer als nieuw uitziet. Sieraden kunnen natuurlijk ook slijten door (dagelijks) gebruik. Slijtage is eigenlijk niet te vermijden als u uw sieraad veel draagt. Maar ook hier kunnen wij ervoor zorgen dat u uw sieraad na reparatie weer jaren met plezier kunt dragen.

Restauratie

In ons atelier herstellen we sieraden, horloges en gebruiksvoorwerpen. Wij behandelen elk sieraad alsof het van onszelf is. Zo weet u dat als u uw dierbaarste bezit bij ons achterlaat het in goede handen is.

Battery Replacement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

Stopwatch Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

Jaarlijkse controle voorkomt beschadiging of verlies

Reparaties voeren we pas uit na overleg met u. We laten zien wat er gerepareerd moet worden en waarom. Uiteraard geven we vooraf een inschatting van de kosten. Na uw goedkeuring voeren we de reparatie uit volgens afspraak.

Vermaken

Veel mensen hebben sieraden welke niet meer gedragen worden. Soms omdat de smaak veranderd is, maar soms ook omdat ze uit nalatenschap komen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen we sieraden aanpassen, denk aan een ring op maat maken of ergens een klein steentje bijzetten. Maar ook is het mogelijk bestaande sieraden (deels) om te smelten. Zo vormen ze de basis van uw nieuwe sieraad. En een dierbare herinnering.
Alle onderstaande sieraden zijn ‘vermaakt’. Soms van compleet omgesmolten goud, maar soms ook met behoud van originele details, zoals een gravure in een trouwring. We denken graag met u mee omtrent de mogelijkheden voor úw sieraden.

Hieronder zijn foto's van vermaakte sieraden te vinden:

Trouwringen

Trouwringen zijn een herinnering aan jullie verbintenis, gezamenlijke dromen en grootste momenten.

Wij kunnen, in goed overleg, unieke ringen voor u ontwerpen en maken in goud en zilver. Loop gerust eens bij ons binnen in onze winkel/atelier en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Of kom eens bij ons kijken naar de uitgebreide collectie ringen van COLLECTION RUESCH. Een collectie met veel verschillende stijlen en materialen en voor ieders budget.

Oud goud

Er is veel mogelijk met betrekking tot oud goud. Zo kan je bijvoorbeeld het oude goud laten omsmelten en er geheel iets anders van te laten maken. Ook is het mogelijk het oude goud te verwerken in een nieuw sieraad, mocht de hoeveelheid niet voldoende zijn.

Edelstenen en diamanten kunnen in de meeste gevallen ook hergebruikt worden. Zo kan je ze een geheel nieuw leven in blazen door ze te laten schitteren in een nieuw jasje.

Weet je niet goed wat je moet het oude goud aan moet? Je kan het in onze winkel ook gebruiken als betaalmiddel of het inruilen voor cash (goudprijs fluctueert).

''Een nieuw sieraad van oud goud''

Misschien heeft u oude gouden sieraden van opa, oma of een dierbaar persoon in uw kast liggen. De stijl van de sieraden past niet bij u, maar de herinnering wilt u graag behouden. Mickey of Rob bespreekt dan samen met u de mogelijkheden. we leggen u graag uit wat wel en wat niet gemaakt kan worden. Soms zit er nog een gravure of edelstenen in een sieraad die u wilt behouden. Vaak kunnen we samen zoeken naar een oplossing om dit te behouden, maar wel met de uitstraling die u wilt!

Op deze manier maken we voor u van “oud” goud een nieuwe ring, hanger, oorbellen of een ander sieraad dat bij u past.
Hieronder zijn foto's te zien van nieuwe sieraden van oud goud.